Prostreno.cz

Mořský vlk na bílém víně

Ryba vonící skořicí bude chutnat všem milovníkům rybích receptů.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 522 kJ / 124 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy20g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do očištěné ryby vložte tyčinky skořice a snítky rozmarýnu, rybu osolte a opepřete.
  2. Rybu dejte do pekáčku, nebo do zapékací mísy a nechte hodinu v chladu.
  3. Pak rybu podlijte vínem, obložte nakrájenou šalotkou, na rybu položte plátky citrónu, plátky másla, zakápněte rumem, vložte do trouby vyhřáté na 190 °C a pečte přibližně 30-40 minut podle velikosti ryby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,40g
  • Sacharidy:

    234,90g
    • Cukry:

      18,00g
  • Tuky:

    101,50g
  • Vláknina:

    126,00g

Aktivita pro spálení: 124 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Platýz s koprem a kapary

(8 hlasů)
40min
1047 kJ

Křupavá ryba

(7 hlasů)
50min
762 kJ

Smažené ryby

(11 hlasů)
50min
644 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk na bílém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat