Prostreno.cz

Mořský vlk na bílém víně

Ryba vonící skořicí bude chutnat všem milovníkům rybích receptů.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 571 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy14g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do očištěné ryby vložte tyčinky skořice a snítky rozmarýnu, rybu osolte a opepřete.
  2. Rybu dejte do pekáčku, nebo do zapékací mísy a nechte hodinu v chladu.
  3. Pak rybu podlijte vínem, obložte nakrájenou šalotkou, na rybu položte plátky citrónu, plátky másla, zakápněte rumem, vložte do trouby vyhřáté na 190 °C a pečte přibližně 30-40 minut podle velikosti ryby.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk na bílém víně

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat