Prostreno.cz

Vepřová panenka na česneku

Vepřová panenka s česnekem a meruňkovou marmeládou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 582 kJ / 139 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy13g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Do masa důkladně vetřete olej promíchaný s rozmarýnem, pěti stroužky prolisovaného česneku, solí a pepřem.
  3. Na teflonové pánvi maso opečte ze všech stran.
  4. Pak maso dejte do trouby a pečte přibližně cca 20 minut.
  5. Meruňkovou marmeládu promíchejte s 1 stroužkem česneku a citrónovou šťávou, směsí potřete upečené maso, které pak nechte ještě cca 10 minut odpočinout.
  6. Zbytek směsi podávejte k masu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,40g
  • Sacharidy:

    237,00g
    • Cukry:

      76,20g
  • Tuky:

    121,98g
  • Vláknina:

    73,00g

Aktivita pro spálení: 139 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kotlety s hořčicí

(9 hlasů)
1h a 30min
1199 kJ

Vepřové plátky na smetaně

(9 hlasů)
1h a 15min
832 kJ

Vepřové kotlety s hruškami

(8 hlasů)
45min
1047 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na česneku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat