Prostreno.cz

Sleďový salát s řepou

Sleďový salát doplní váš sváteční stůl.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

    0min vaření

  • 755 kJ / 180 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na

  • 2 balení sleďů v oleji - á 300 g
  • 300 g sterilované červené řepy - kostky
  • 4 ks menší sterilované okurky
  • 1 ks velkého jablka
  • 100 ml zakysané smetany
  • 100 ml majonézy
  • 2 lžíce čerstvého strouhaného křenu
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Ryby nakrájejte a rozdělte do pohárů, nebo misek.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené jablko, scezenou, okapanou červenou řepu a na kostičky nakrájené okurky.
  3. Majonézu, zakysanou smetanu a křen promíchejte a jemně osolte.
  4. Majonézou přelijte ryby a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,80g
  • Sacharidy:

    43,90g
    • Cukry:

      29,00g
  • Tuky:

    116,50g
  • Vláknina:

    7,00g

Aktivita pro spálení: 180 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Krabí salát

(53 hlasů)
5min
383 kJ

Rybí filety s bylinkami

(8 hlasů)
25min
934 kJ

Plněná vejce s jogurtem a lososem

(8 hlasů)
30min
735 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sleďový salát s řepou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat