Prostreno.cz

Sleďový salát s řepou

Sleďový salát doplní váš sváteční stůl.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

    0min vaření

  • 752 kJ / 179 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na

  • 2 balení sleďů v oleji - á 300 g
  • 300 g sterilované červené řepy - kostky
  • 4 ks menší sterilované okurky
  • 1 ks velkého jablka
  • 100 ml zakysané smetany
  • 100 ml majonézy
  • 2 lžíce čerstvého strouhaného křenu
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Ryby nakrájejte a rozdělte do pohárů, nebo misek.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené jablko, scezenou, okapanou červenou řepu a na kostičky nakrájené okurky.
  3. Majonézu, zakysanou smetanu a křen promíchejte a jemně osolte.
  4. Majonézou přelijte ryby a hned podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sleďový salát s řepou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat