Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Bábovka s červeným vínem

lentilka
9hlasů
Hodnotit

1h a 25min

25min příprava

60min vaření

1321 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky35g sacharidy4g bílkoviny

Voňavá a vláčná bábovka se skořicí a vínem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g másla
  • 250 g moučkového cukru
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • 4 ks vajec
  • 250 g hladké mouky
  • 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
  • 1 lžíce skořice
  • 1 lžíce kakaa
  • 125 ml polosladkého červeného vína
  • 100 g nalámané tmavé čokolády
  • 50 g čokoládového sypání

Postup přípravy

  • Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem našlehejte do pěny.
  • Postupně za stálého míchání přidávejte ostatní ingredience a nakonec vmíchejte sníh z bílků. Pokud je těsto příliš řídké, přidejte trochu mouky.
  • Nalijte do vymazané a vysypané formy na bábovku.
  • Pečte při 180 °C asi 60 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

14 hlasů
55min 1242 kJ 100 Kč
Trojfarebná bábovka

Trojfarebná bábovka

13 hlasů
1h a 20min 1341 kJ 45 Kč
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

8 hlasů
1h a 15min 1454 kJ 46 Kč
Bábovka s tatrankou

Bábovka s tatrankou

17 hlasů
1h a 20min 1333 kJ 86 Kč
Bábovka s mátou

Bábovka s mátou

16 hlasů
60min 917 kJ 60 Kč
Dvoubarevná bábovka

Dvoubarevná bábovka

13 hlasů
1h a 20min 1195 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření