Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Štika dušená v páře

lentilka
7hlasů
Hodnotit

35min

20min příprava

15min vaření

922 kJ

energetická hodnota na 100g

155 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky1g sacharidy14g bílkoviny

Dušená štika s domácí majonézou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg štiky - nakrájené na porce
  • 6 lžic citrónové šťávy
  • 5 špetek soli
  • 2 ks žloutků
  • 200 ml olivového oleje
  • 2 lžíce čerstvého kopru - nasekaného

Postup přípravy

  • Rybí porce omyjte a nechte okapat na utěrce, pak porce ryby osolte.
  • Povařte v páře na mírném ohni se šťávou z 1 citronu přibližně 10-15 minut.
  • Mezitím si připravte domácí majonézu: v misce rozšlehejte žloutky s olejem, přidejte pár kapek vody, ve které jste vařili rybu a kopr.
  • Touto majonézou přelijte rybí kousky, podávejte s dušeným chřestem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

1 hlas
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

1 hlas
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryba s červenou cibulí

Ryba s červenou cibulí

4 hlasy
1h a 10min 356 kJ 180 Kč
Treska pečená se žampióny

Treska pečená se žampióny

9 hlasů
1h a 5min 563 kJ 190 Kč
Ryba v parmské šunce

Ryba v parmské šunce

8 hlasů
40min 206 kJ 220 Kč
Rybí filé pečené v alobalu

Rybí filé pečené v alobalu

8 hlasů
50min 515 kJ 125 Kč
Šišky z rybího masa

Šišky z rybího masa

6 hlasů
40min 485 kJ 120 Kč
Tuňák  s petrželkou a brambory

Tuňák s petrželkou a brambory

6 hlasů
2h a 50min 581 kJ 350 Kč

Články nejen o vaření