Prostreno.cz

Treska pečená se žampióny

Treska pečená v troubě s žampióny a rajčaty.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 586 kJ / 140 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Tresku nakrájejte na porce.
  3. Oloupané brambory nakrájejte na plátky.
  4. Brambory rozložte do pekáčku, osolte je a pokapejte olejem, vložte do trouby a pečte přibližně 15 minut.
  5. Očištěné houby nakrájejte, česnek a bylinky jemně nasekejte.
  6. Houby orestujte na 3 lžících oleje, přidejte petrželku, osolte a opepřete.
  7. Brambory vyndejte z trouby a pokryjte houbami, posypte bazalkou, na brambory položte porce tresky, kolem tresky uložte překrojená cherry rajčata, osolte a posypte pepřem. Pečte v troubě cca 20 minut.
  8. Připravte omáčku: do misky dejte jemně nasekaný česnek, nasekanou mátu, nasekanou petrželku a kapary, přidejte hořčici a olej. Podle chuti osolte, opepřete a prošlehejte metličkou.
  9. Omáčku podávejte zvlášť k pečené rybě.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,99g
  • Sacharidy:

    254,18g
    • Cukry:

      18,97g
  • Tuky:

    221,69g
  • Vláknina:

    79,72g

Aktivita pro spálení: 140 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na hrášku

(12 hlasů)
40min
394 kJ

Treska pečená na bramborách

(11 hlasů)
1h a 5min
429 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
966 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

verrca
29.05.2016
hedvika
17.05.2016
heenna
22.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska pečená se žampióny

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat