Prostreno.cz

Polévka z hovězího krku

Hovězí vývar s brambory.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 2h a 50min

    25min příprava

    2h a 25min vaření

  • 103 kJ / 24 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy4g
tuky0g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso a kosti vložte do velkého hrnce a zalijte studenou vodou, přiveďte k varu.
  2. Vařte po dobu dvou hodin, nebo až je maso měkké, sbírejte z povrchu vzniklou pěnu.
  3. Hotový vývar sceďte, přidejte překrojenou cibuli, oloupané, nakrájené brambory, na kostičky nakrájenou mrkev rajčatový protlak, nasekaný česnek, koření, sypký bujón a vařte přikryté na mírném ohni 20 minut.
  4. Do hotové polévky vložte na kostičky nakrájené hovězí maso.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Polévka z hovězího krku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat