Prostreno.cz

Polévka z hovězího krku

Hovězí vývar s brambory.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 2h a 50min

    25min příprava

    2h a 25min vaření

  • 109 kJ / 26 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy4g
tuky0g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso a kosti vložte do velkého hrnce a zalijte studenou vodou, přiveďte k varu.
  2. Vařte po dobu dvou hodin, nebo až je maso měkké, sbírejte z povrchu vzniklou pěnu.
  3. Hotový vývar sceďte, přidejte překrojenou cibuli, oloupané, nakrájené brambory, na kostičky nakrájenou mrkev rajčatový protlak, nasekaný česnek, koření, sypký bujón a vařte přikryté na mírném ohni 20 minut.
  4. Do hotové polévky vložte na kostičky nakrájené hovězí maso.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,74g
  • Sacharidy:

    203,60g
    • Cukry:

      18,23g
  • Tuky:

    48,84g
  • Vláknina:

    45,60g

Aktivita pro spálení: 26 kcal

3

minut jízdy na kole

2

minut běhu

7

minut uklízení



Podobné recepty

Zelná hovězí polévka

(27 hlasů)
1h a 40min
542 kJ

Ruský boršč

(13 hlasů)
1h a 5min
384 kJ

Vývar z hovězí oháňky

(16 hlasů)
2h a 35min
202 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Polévka z hovězího krku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat