Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Platýs se špenátem a sýrem Tofu

lanvin
7hlasů
Hodnotit

40min

10min příprava

30min vaření

235 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky2g sacharidy5g bílkoviny

Zdravá ryba se zdravou zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filé z platýse s kůží
  • 200 g čerstvého špenátu
  • 4 ks jarní cibulky - překrojené
  • 150 g uzeného sýra Tofu
  • 1 ks čerstvého zázvoru - 4 x4 cm
  • 3 lžíce másla
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 4 lžíce rýžového vína
  • 3 špetky soli
  • 3 lžíce sojové omáčky

Postup přípravy

  • Porce ryby na kůži nařízněte nožem a ryby osolte. Ryby orestujte na 3 lžících másla.
  • K rybám přidejte špenát, jarní cibulky, rýžové víno, na plátky nakrájený zázvor a sojovou omáčku, podlijte vínem a duste 15 minut.
  • K rybám vložte na kostky nakrájený sýr Tofu a nechte na slabém ohni ještě 5 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Mořský vlk na bílém víně

Mořský vlk na bílém víně

9 hlasů
60min 267 kJ 280 Kč
Treska na zeleném pepři

Treska na zeleném pepři

8 hlasů
40min 516 kJ 160 Kč
Ryba s červenou cibulí

Ryba s červenou cibulí

4 hlasy
1h a 10min 356 kJ 180 Kč
Ryba v parmské šunce

Ryba v parmské šunce

8 hlasů
40min 206 kJ 220 Kč
Ryba na rajčatech

Ryba na rajčatech

8 hlasů
50min 445 kJ 150 Kč
Tuňák  s petrželkou a brambory

Tuňák s petrželkou a brambory

6 hlasů
2h a 50min 581 kJ 350 Kč

Články nejen o vaření