Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska na zeleném pepři

lentilka
8hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

530 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky11g sacharidy8g bílkoviny

Ryba s pikantní omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce tresky - nebo jiné mořské ryby
  • 4 špetky soli
  • 6 lžic hladké mouky
  • 200 ml kuřecího vývaru
  • 50 ml citronové šťávy
  • 2-3 lžíce nakládaného zeleného pepře
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžičky másla
  • 1 ks citrónu - nakrájeného na klínky

Postup přípravy

  • Ryby osolte a obalte je v hladké mouce.
  • Ve velké pánvi na rozehřátém oleji s máslem ryby opečte, opečené ryby vyndejte na talíř.
  • Na stejnou pánev nalijte vývar, ve kterém rozmíchejte lžíci mouky a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  • V polovině vaření přidejte do omáčky nakládaný pepř, 2 lžičky másla a citrónovou šťávu.
  • Do hotové omáčky vložte opečené porce ryby, prohřejte a hned podávejte.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Pečená ryba s citrónovou kůrou

Pečená ryba s citrónovou kůrou

6 hlasů
1h a 45min 432 kJ 185 Kč
Smažený sumec

Smažený sumec

12 hlasů
50min 422 kJ 180 Kč
Rybí filé s hráškem

Rybí filé s hráškem

7 hlasů
40min 998 kJ 110 Kč
Losos s olivami a rajčaty

Losos s olivami a rajčaty

5 hlasů
60min 492 kJ 230 Kč
Pikantní steak z tuňáka

Pikantní steak z tuňáka

8 hlasů
1h a 35min 1014 kJ 320 Kč
Tuňákové špejle

Tuňákové špejle

9 hlasů
60min 242 kJ 450 Kč

Články nejen o vaření