Prostreno.cz

Vepřová krkovice na víně

Marinované plátky vepřového masa s tymiánem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 1084 kJ / 259 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy17g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny suroviny na marinádu smíchejte dohromady.
  2. Maso podle potřeby naklepejte a vložte do marinády. Nejlépe je naložit maso minimálně den předem.
  3. Maso dejte i s marinádou do pekáčku, osolte a v troubě vyhřáté na 190 °C upečte doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice na víně

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat