Prostreno.cz

Domácí tlačenka

Domácí je domácí, trošku víc práce, ale výsledek stojí za to.

09.02.2014 sun
2h a 0min

40min příprava

1h a 20min vaření

1570 kJ / 375 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do velkého hrnce vložte maso, namleté kůže, zalijte vodou tak, aby bylo vše dobře zakryté, okořeňte utřeným česnekem, majoránkou, pepřem, novým kořením a solí, přidejte bobkový list a pozvolna vařte 80 minut, nebo až je maso zcela měkké.
  2. Uvařené maso sceďte,maso oberte od kostí, nakrájejte na malé kousky a dejte zpět do vývaru. Podle chuti dosolte, nebo ještě přidejte koření.
  3. Poté vývar s masem nalijte do sáčků na tlačenku, zavažte potravinovým provázkem a nechte chladnout.
  4. Zpočátku každých 15 − 20 minut tlačenku otočte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    258,54 g
  • Sacharidy:

    351,12 g
    • Cukry:

      0,88 g
  • Tuky:

    542,71 g
  • Vláknina:

    123,26 g

Aktivita pro spálení:

589 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná vepřová panenka

(10 hlasů)
2h a 0min
883 kJ

Vepřové kotlety s houbami

(8 hlasů)
50min
618 kJ

Kotleta s nektarinkou

(9 hlasů)
50min
647 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Domácí tlačenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba