Prostreno.cz

Chřest smažený v těstíčku

Chřest v pivním těstíčku.

03.03.2014 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

894 kJ / 213 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Chřest blanširujte 5 minut ve vařící osolené vodě, propláchněte ledovou vodou, sceďte a nechte okapat.
  2. V pivu rozšlehejte vejce, přidejte 50 g mouky, strouhaný sýr, sůl a vypracujte hladké těstíčko.
  3. Chřest obalte ve zbylé mouce, v těstíčku a smažte ze všech stran na rozpáleném oleji.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,60 g
  • Sacharidy:

    69,08 g
    • Cukry:

      3,60 g
  • Tuky:

    161,30 g
  • Vláknina:

    8,10 g

Aktivita pro spálení:

518 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Omeleta s chřestem

(33 hlasů)
35min
662 kJ

Zapékaný chřest

(16 hlasů)
45min
581 kJ

Chřestový koktejl

(19 hlasů)
25min
235 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

tvaroh tvrdý

144 kcal / 100g
B16 g
S3 g
T9 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřest smažený v těstíčku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba