Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené hovězí hrudí

Mikeš
22hlasů
Hodnotit

4h a 0min

15min příprava

3h a 45min vaření

155 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky2g sacharidy0g bílkoviny
pomalu dušené hovězí hrudí v černém pivu

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1.3 kg hovězí hrudí
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek mletého černého pepře
  • 60 ml olivového oleje
  • 2 ks velké cibule
  • 300-400 ml černého piva
  • 4 špetky česneku

Postup přípravy

  • Do masa vetřete sůl,pepř a maso vcelku opečte na oleji.
  • Přidejte na plátky nakrájenou cibuli,oloupaný,na poloviny překrojený česnek ,podlijte pivem a přikryté duste v troubě předehřáté na 175°C 3 -3 a 1/2 hodiny.
  • Maso před podáváním nakrájejte na tenké plátky.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Články nejen o vaření