Prostreno.cz

Dušené hovězí hrudí

pomalu dušené hovězí hrudí v černém pivu
29.03.2014 Mikeš
4h a 0min

15min příprava

3h a 45min vaření

473 kJ / 113 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do masa vetřete sůl,pepř a maso vcelku opečte na oleji.
  2. Přidejte na plátky nakrájenou cibuli,oloupaný,na poloviny překrojený česnek ,podlijte pivem a přikryté duste v troubě předehřáté na 175°C 3 -3 a 1/2 hodiny.
  3. Maso před podáváním nakrájejte na tenké plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,43 g
  • Sacharidy:

    47,82 g
    • Cukry:

      12,82 g
  • Tuky:

    60,54 g
  • Vláknina:

    6,16 g

Aktivita pro spálení:

139 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hovězí kližka

250 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

černý pivo

42 kcal / 100g
B0,5 g
S3 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí hrudí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba