Prostreno.cz

Dušené hovězí hrudí

pomalu dušené hovězí hrudí v černém pivu
Ohodnotit
(22 hlasů)
  • 4h a 0min

    15min příprava

    3h a 45min vaření

  • 167 kJ / 39 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy2g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do masa vetřete sůl,pepř a maso vcelku opečte na oleji.
  2. Přidejte na plátky nakrájenou cibuli,oloupaný,na poloviny překrojený česnek ,podlijte pivem a přikryté duste v troubě předehřáté na 175°C 3 -3 a 1/2 hodiny.
  3. Maso před podáváním nakrájejte na tenké plátky.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí hrudí

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat