4h a 0min
15min příprava
3h a 45min vaření
155 kJ
energetická hodnota na 100g
250 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky2g sacharidy0g bílkoviny
pomalu dušené hovězí hrudí v černém pivu
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
1.3 kg
hovězí hrudí
6 špetek
soli
6 špetek
mletého černého pepře
60 ml
olivového oleje
2 ks
velké cibule
300-400 ml
černého piva
4 špetky
česneku
Postup přípravy
Do masa vetřete sůl,pepř a maso vcelku opečte na oleji.
Přidejte na plátky nakrájenou cibuli,oloupaný,na poloviny překrojený česnek ,podlijte pivem a přikryté duste v troubě předehřáté na 175°C 3 -3 a 1/2 hodiny.
Maso před podáváním nakrájejte na tenké plátky.