Prostreno.cz

Roštěnky na kečupu

dušené plátky roštěné s kečupem a křenem
Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 652 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy8g
tuky11g

Ingredience na

  • 4 plátky hovězí roštěné
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 špetky mleté sladké papriky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 4 lžíce kečupu
  • 2 lžíce strouhanky
  • 100 ml 12 ° piva
  • K podávání
  • 4 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu

Postup přípravy

  1. Roštěnky několikrát nařízněte po obvodu, naklepejte, osolte, opepřete a posypte paprikou
  2. Na oleji orestujte drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidejte plátky masa a opečte je z obou stran.
  3. Podlijte je trochou vody,nebo vývaru,přidejte kečup a duste doměkka.
  4. Hotové roštěnky vyndejte na talíř, do omáčky přidejte strouhanku, pivo, vše rozmíchejte, vložte zpět roštěnky a ještě krátce poduste. Podle chuti osolte.
  5. Podávejte s kopečkem křenu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Roštěnky na kečupu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat