Prostreno.cz

Roštěnky na kečupu

dušené plátky roštěné s kečupem a křenem
01.04.2014 lentilka
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

974 kJ / 232 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Roštěnky několikrát nařízněte po obvodu, naklepejte, osolte, opepřete a posypte paprikou
  2. Na oleji orestujte drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidejte plátky masa a opečte je z obou stran.
  3. Podlijte je trochou vody,nebo vývaru,přidejte kečup a duste doměkka.
  4. Hotové roštěnky vyndejte na talíř, do omáčky přidejte strouhanku, pivo, vše rozmíchejte, vložte zpět roštěnky a ještě krátce poduste. Podle chuti osolte.
  5. Podávejte s kopečkem křenu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    112,40 g
  • Sacharidy:

    66,83 g
    • Cukry:

      25,63 g
  • Tuky:

    111,50 g
  • Vláknina:

    9,88 g

Aktivita pro spálení:

457 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

136

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

křen

48 kcal / 100g
B1 g
S11 g
T0,5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Roštěnky na kečupu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba