Prostreno.cz

Vepřové maso s pomerančovou kůrou

Pokud hledáte rychlý a zároveň originální oběd či večeři, vyzkoušejte tuto minutku z vepřové kýty, která překvapí jemně citrusovým nádechem díky pomerančové kůře. Kombinace šťavnatého masa a svěžího aroma dává tomuto jednoduchému pokrmu nevšední chuť, kterou si zamilujete.

06.04.2014 sun
35min

15min příprava

20min vaření

632 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší nudličky.
  2. V kastrolu rozehřejete olej, přidejte maso, mírně osolte, opepřete a osmahněte dohněda.
  3. Přisypte škrobovou moučku, promíchejte, přidejte pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu a maso restujte za stálého míchání doměkka

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    123,34 g
  • Sacharidy:

    50,49 g
    • Cukry:

      27,37 g
  • Tuky:

    75,72 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

293 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

87

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s pomerančovou kůrou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba