Prostreno.cz

Vepřové maso s pomerančovou kůrou

minutka z vepřové kýty
Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 679 kJ / 162 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy14g
tuky12g

Ingredience na

  • 600 g vepřového masa z kýty
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 2 ks pomeranče - šťáva a nastrouhaná kůra
  • 3 lžíce oleje
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší nudličky.
  2. V kastrolu rozehřejete olej, přidejte maso, mírně osolte, opepřete a osmahněte dohněda.
  3. Přisypte škrobovou moučku,promíchejte, přidejte pomerančovou kůru,pomerančovou šťávu a maso restujte za stálého míchání doměkka



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,01g
  • Sacharidy:

    157,80g
    • Cukry:

      14,77g
  • Tuky:

    102,75g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 162 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s pomerančovou kůrou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat