Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečené jehněčí koleno

lanvin
7hlasů
Hodnotit

2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

97 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky4g sacharidy1g bílkoviny

k velikonocům patří jehněčí maso

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks jehněčí kolínka
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek mletého pepře
  • 1 palice česneku
  • 4 ks cibule
  • 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  • Jehněčí kolínka opláchněte, vložte do pekáče, potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a zasypte nadrobno nakrájeným česnekem a cibulí.
  • Dejte do trouby a pečte na 170 °C , v průběhu pečení kolínka obracejte a podlévejte vodou.
  • Pečte asi hodinu a půl do změknutí,poté vyjměte z pekáče .
  • Pekáč dejte na mírný plamen a nechte vyvařit vodu ze šťávy,zaprašte lehce hladkou moukou, opražte a potom zalijte vodou,nechte povařit asi 20 minut.
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

2 hlasy
252kJ 130 Kč
Marinovaný sýr feta

Marinovaný sýr feta

2 hlasy
20min 1322kJ 90 Kč

Podobné recepty

Články nejen o vaření