Prostreno.cz

Znojemská s rýží recept

Znojemská s rýží je tradiční česká klasika, kterou si zamilujete

09.04.2014 lentilka
2h a 5min

15min příprava

1h a 50min vaření

725 kJ / 173 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji.
  2. Hovězí plátky mírně naklepejte. Po stranách je nařízněte, aby se nekroutily. Osolte a opepřete je z obou stran. Postupně je dávejte do hrnce. Nechte maso zatáhnout.
  3. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  4. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky.
  5. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    261,10 g
  • Sacharidy:

    363,48 g
    • Cukry:

      18,60 g
  • Tuky:

    225,48 g
  • Vláknina:

    11,40 g

Aktivita pro spálení:

1174 kcal
146

minut jízdy na kole

111

minut běhu

350

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Vařená rýže

130 kcal / 100g
B2 g
S28 g
T0 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

vejce

143 kcal / 100g
B12 g
S0,96 g
T9 g

hovězí zadní maso

250 kcal / 100g
B26 g
S0,2 g
T5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Znojemská s rýží recept

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba