Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí na hořčici

Mikeš
7hlasů
Hodnotit

1h a 50min

15min příprava

1h a 35min vaření

753 kJ

energetická hodnota na 100g

470 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky3g sacharidy10g bílkoviny
jehněčí kotlety pečené v troubě

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1.5 kg jehněčích kotlet
  • 4 lžíce strouhanky
  • 1 hrst jemně nasekané ploché petrželky
  • 1 lžíce soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře
  • 2 lžíce hořčice s křenem
  • Na potření
  • 2 lžičky sušeného česneku
  • 4 lžíce oleje

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 200°C
  • Olej promíchejte s česnekem a směsí důkladně potřete maso
  • Maso dejte do pekáčku a pečte v předehřáté troubě 15 minut.
  • Mezitím smíchejte v misce strouhanku, petrželku, sůl a pepř
  • Maso vyndejte z trouby,potřete hořčicí,posypte připravenou strouhankou a dejte zpět do trouby.
  • Podlijte vodou,nebo vývarem a pečte přibližně 1h 20 minut, záleží,jak jsou kotlety silné , při pečení maso několikrát otočte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Články nejen o vaření