Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Makrelové karbanátky

lentilka
12hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

531 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky10g sacharidy6g bílkoviny

Karbanátky z uzené makrely a vařených brambor.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g vařených brambor AQ - zchladlých, rozmačkaných
  • 3-4 ks jarní cibulky - nakrájené nadrobno
  • 1 lžíce strouhaného křenu AQ
  • 250 g uzené makrely AQ - na kousky
  • 3 špetky soli
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 ks vajec AQ - našlehané
  • 85 g strouhanky
  • K podávání
  • 4 porce salátu z polníčku a ředkviček a citrónové dílky
  • Na smažení
  • 4 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy

  • Do velké mísy dejte brambory, jarní cibulku, křen, makrelu a rukama prohněťte do kompaktní hmoty.
  • Podle potřeby dosolte a ze směsi vytvarujte osm karbanátku.
  • Obalte je v klasickém trojobalu: mouce, vajíčku a nakonec strouhance.
  • Olej rozpalte v pánvi a pak na něm pět až šest minut z každé strany osmahněte karbanátky dozlatova. Podávejte se salátem a skrojky citronu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s čekankou

Treska s čekankou

13 hlasů
45min 456 kJ 160 Kč
Špagety s makrelou

Špagety s makrelou

19 hlasů
45min 520 kJ 95 Kč
Platýzové rolky s brusinkami a šafránovou omáčkou

Platýzové rolky s brusinkami a šafránovou omáčkou

14 hlasů
40min 316 kJ 340 Kč
Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

14 hlasů
60min 679 kJ 280 Kč
Tresčí karbanátky

Tresčí karbanátky

16 hlasů
50min 801 kJ 80 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 548 kJ 520 Kč

Články nejen o vaření