Prostreno.cz

Treska s čekankou

Opečené porce tresky s opečenou čekankou a sušenými rajčaty.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 452 kJ / 108 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 porce tresky - á 180-200 g
  • 2 lžičky cukru
  • 2 lžíce sherry octa
  • 250 g sušených rajčat v oleji
  • 200 g bílé čekanky
  • 3 ks cibule šalotky
  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla
  • 5 špetek soli

Postup přípravy

  1. Nechte rozehřát 3 lžíce másla, vložte na dílky rozdělenou, očištěnou čekanku, posypte cukrem, osolte, zakápněte sherry octem a restujte do zlatova.
  2. V jiné pánvi na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte osolené, opepřené porce ryby a rybu zvolna opečte ze všech stran.
  3. Rybu podávejte s opečenou čekankou a rajčaty.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,90g
  • Sacharidy:

    123,10g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    185,40g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 108 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s čekankou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat