Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s čekankou

lanvin
13hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

456 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky5g sacharidy5g bílkoviny

Opečené porce tresky s opečenou čekankou a sušenými rajčaty.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce tresky - á 180-200 g
  • 2 lžičky cukru
  • 2 lžíce sherry octa
  • 250 g sušených rajčat v oleji
  • 200 g bílé čekanky
  • 3 ks cibule šalotky
  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla
  • 5 špetek soli

Postup přípravy

  • Nechte rozehřát 3 lžíce másla, vložte na dílky rozdělenou, očištěnou čekanku, posypte cukrem, osolte, zakápněte sherry octem a restujte do zlatova.
  • V jiné pánvi na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte osolené, opepřené porce ryby a rybu zvolna opečte ze všech stran.
  • Rybu podávejte s opečenou čekankou a rajčaty.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Ryba v parmské šunce

Ryba v parmské šunce

8 hlasů
40min 207 kJ 220 Kč
Ryba na rajčatech

Ryba na rajčatech

8 hlasů
50min 475 kJ 150 Kč
Tuňák  s petrželkou a brambory

Tuňák s petrželkou a brambory

6 hlasů
2h a 50min 587 kJ 350 Kč
Mořský vlk na salátu

Mořský vlk na salátu

7 hlasů
40min 743 kJ 290 Kč
Treska s barevnou paprikou

Treska s barevnou paprikou

6 hlasů
50min 264 kJ 180 Kč
Mandlová ryba

Mandlová ryba

10 hlasů
45min 579 kJ 230 Kč

Články nejen o vaření