Prostreno.cz

Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

originální a snadný recept na grilování Sedlčanského Hermelínu, s nimiž oslníte na každé grilovací párty
Ohodnotit
(14 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 615 kJ / 147 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • 1 balení Sedlčanský Hermelín na gril - 4 ks sýra
  • 40 g bramborových lupínků
  • 2 ks žampióny
  • 50 ml olivového oleje
  • sůl
  • 2 lžíce pokrájené pažitky
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 špetka čerstvě mletého pepře

Postup přípravy

  1. Žampiony opláchněte a nakrájejte na plátky,potom je zprudka opečte na 2/3 olivového oleje, osolte, opepřete a okmínujte.
  2. Hermelíny potřete zbylým olejem, obalte je v drcených bramborových lupíncích, poklaďte žampiony, posypte zbylými lupínky, zakryjte plátkem pečicího papíru, a to celé zabalte do alobalu.
  3. Grilujte z každé strany 5 – 7 minut.
  4. Hotové Hermelíny rozdělte na talíře a posypte čerstvou pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,00g
  • Sacharidy:

    110,00g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    125,60g
  • Vláknina:

    36,00g

Aktivita pro spálení: 147 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat