Prostreno.cz

Grilovaný kapr se šafránem

Grilovaný kapr chutná nejlíp venku u grilu s pivem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    40min příprava

    10min vaření

  • 848 kJ / 202 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy1g
tuky17g

Ingredience na

  • 4 porce kapra á 180
  • 1/2 lžičky šafránu
  • 100 ml bílého vína
  • 80 ml oleje
  • 3 špetky soli a pepře
  • 3 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

  1. Porce (podkovy) kapra pokapejte citrónovou šťávou, posypte šafránem, osolte, opepřete vložte do vína prošlehaného s olejem a nechte v chladu asi půl hodiny.
  2. Po zahřátí grilu položte na rošt porce kapra a grilujte přibližně 5 minut, po obracení dalších přibližně 5 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,80g
  • Sacharidy:

    72,60g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    115,30g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 202 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Grilovaný kapr se šafránem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat