Prostreno.cz

Kuřecí vývar s mrkví a celerem

Jednoduchá a rychlá polévka, jen 4 ingredience.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 269 kJ / 64 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy14g
tuky1g

Ingredience na

  • 1 l domácího kuřecího vývaru
  • 1 ks středně velké mrkve
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 100 g vařené rýže

Postup přípravy

  1. Zahřejte vývar, přidejte na plátky nakrájenou mrkev a nasekaný celer, vařte 10 minut.
  2. Vmíchejte rýži a podávejte.

TIP:

Vývar můžete připravit i z kostky.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí vývar s mrkví a celerem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat