Prostreno.cz

Rajčatová polévka s plátky sýra

Polévka z konzervovaných rajčat se sýrem a medem.

11.08.2014 lentilka
60min

20min příprava

40min vaření

362 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci nechte na másle zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nasekaný česnek, oloupané brambory, nakrájené na kostičky, rajčata i s nálevem, mléko a vývar, přiveďte k varu a vařte přibližně 30 minut, nebo dokud brambory nezměknou.
  2. Hotovou polévku rozmixujte ponorným mixérem, dochuťte solí a pepřem.
  3. Podávejte pokapané lžičkou medu s kousky sýra.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    114,91 g
  • Sacharidy:

    152,91 g
    • Cukry:

      63,82 g
  • Tuky:

    110,01 g
  • Vláknina:

    18,12 g

Aktivita pro spálení:

320 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

95

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí polévka se ztracenými vejci

(19 hlasů)
25min
302 kJ

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
401 kJ

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

konzervovaná rajčata

18 kcal / 100g
B0,84 g
S3 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rajčatová polévka s plátky sýra

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba