Prostreno.cz

Zeleninový krém s vejci

Hustá krémová polévka zahřeje a zasytí.

05.02.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

342 kJ / 81 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji osmahněte nakrájený pórek.
  2. Přidejte nakrájený česnek, tymián a zalijte vínem.
  3. Přidejte mrkev, promíchejte, přikryjte a vařte 10 minut.
  4. Dolijte vodou, přiveďte k varu a vařte dalších 10 minut.
  5. Polévku dochuťte podravkou a případně solí.
  6. Polévku ozdobte nakrájenými vejci a rozdrobeným sýrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,04 g
  • Sacharidy:

    208,96 g
    • Cukry:

      22,40 g
  • Tuky:

    148,03 g
  • Vláknina:

    77,00 g

Aktivita pro spálení:

81 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení





Podobné recepty

Krémová zelná polévka

(14 hlasů)
45min
210 kJ

Dýňová polévka s brusinkami

(14 hlasů)
55min
374 kJ

Krémová polévka s houbami

(14 hlasů)
55min
529 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.05.2016
Avatar glady
02.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový krém s vejci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba