Prostreno.cz

Vepřová panenka s červenými hrozny

Hrozny s omáčkou dodají masu skvělou chuť.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 761 kJ / 181 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Promíchejte česnekovou sůl, rozmarýn, tymián a pepř v malé misce, maso posypte směsi koření.
  2. Zahřejte olej ve velké, teflonové pánvi, přidejte vepřové maso a restujte z každé strany přibližně 3 - 5 minut, maso dejte na talíř a udržujte v teple.
  3. Na stejnou pánev přidejte mouku, promíchejte, přidejte smetanu, hroznové víno a vařte 5 minut.
  4. Maso podávejte s omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,72g
  • Sacharidy:

    249,00g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    158,10g
  • Vláknina:

    85,00g

Aktivita pro spálení: 181 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
688 kJ

Pečený bůček se zeleninou

(9 hlasů)
35min
434 kJ

Vepřová panenka s chřestem

(14 hlasů)
50min
437 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s červenými hrozny

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat