Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečený bůček se zeleninou

Mikeš
9hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

496 kJ

energetická hodnota na 100g

135 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky3g sacharidy4g bílkoviny

Zbylo vám pečené, nebo dušené maso - konkrétně bůček? Zkuste tento recept.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g pečeného, nebo dušeného bůčku
  • 4 lžíce oleje
  • 250 g bílého zelí
  • 1 lžička cibule
  • 1 hlávka malé brokolice
  • 1 ks zelené papriky
  • 80 ml suchého bílého vína
  • 80 ml vepřového vývaru
  • 2 lžíce worcestrové omáčky
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Na rozehřátý oleje vložte nakrájenou cibuli, nakrájené zelí, nakrájenou papriku a na malé růžičky rozdělenou brokolici.
  • Zeleninu podlijte vínem, vývarem a duste přibližně 10-15 minut. Vždy záleží, jak křupavou zeleninu chcete mít.
  • Maso nakrájejte na malé kousky a přidejte k zelenině.
  • Prohřejte, podle chuti osolte, zakápněte worcestrovou omáčkou a podávejte.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Marinovaný bůček

Marinovaný bůček

10 hlasů
1h a 50min 1320 kJ 140 Kč
Bůček pečený na šalveji

Bůček pečený na šalveji

10 hlasů
4h a 5min 1345 kJ 225 Kč
Pečený bůček

Pečený bůček

5 hlasů
3h a 30min 1156 kJ 99 Kč
Bůček se špenátem a jahodami

Bůček se špenátem a jahodami

12 hlasů
1h a 5min 464 kJ 90 Kč
Grilovaný bůček

Grilovaný bůček

12 hlasů
1h a 40min 1307 kJ 150 Kč
Pomalu pečený bůček potíraný marmeládou

Pomalu pečený bůček potíraný marmeládou

6 hlasů
3h a 45min 1369 kJ 90 Kč

Články nejen o vaření