Prostreno.cz

Pečený bůček se zeleninou

Zbylo vám pečené, nebo dušené maso - konkrétně bůček? Zkuste tento recept.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 434 kJ / 103 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na

  • 300 g pečeného, nebo dušeného bůčku
  • 4 lžíce oleje
  • 250 g bílého zelí
  • 1 lžička cibule
  • 1 hlávka malé brokolice
  • 1 ks zelené papriky
  • 80 ml suchého bílého vína
  • 80 ml vepřového vývaru
  • 2 lžíce worcestrové omáčky
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na rozehřátý oleje vložte nakrájenou cibuli, nakrájené zelí, nakrájenou papriku a na malé růžičky rozdělenou brokolici.
  2. Zeleninu podlijte vínem, vývarem a duste přibližně 10-15 minut. Vždy záleží, jak křupavou zeleninu chcete mít.
  3. Maso nakrájejte na malé kousky a přidejte k zelenině.
  4. Prohřejte, podle chuti osolte, zakápněte worcestrovou omáčkou a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,37g
  • Sacharidy:

    50,77g
    • Cukry:

      10,40g
  • Tuky:

    122,17g
  • Vláknina:

    6,40g

Aktivita pro spálení: 103 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1098 kJ

Bůček pečený na šalveji

(10 hlasů)
4h a 5min
1080 kJ

Pečený bůček

(5 hlasů)
3h a 30min
1047 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečený bůček se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat