Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s citrónovým tymiánem

Mikeš
13hlasů
Hodnotit

1h a 10min

25min příprava

45min vaření

757 kJ

energetická hodnota na 100g

165 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky2g sacharidy11g bílkoviny

Skvělá ryba na sváteční stůl.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 - 2.5 kg kuchyňsky upraveného candáta
  • 50 ml olivového oleje
  • 3 špetky soli a pepře
  • 1 ks cibule
  • 1 ks rajče
  • 3 plátky másla
  • 1/2 svazku citrónového tymiánu
  • 1/2 svazku ploché petrželky
  • 2 ks velkých citrónů
  • Na ozdobu
  • 3 lístky citrónového tymiánu
  • Na vymazání
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Pekáček vymažte máslem.
  • Očištěnou, osušenou rybu dobře osolte a posypte jemně pepřem.
  • Do ryby vložte na plátky pokrájené rajče, na plátky nakrájenou cibuli, polovinu petrželky, několik plátků citrónu a polovinu citrónového tymiánu.
  • Rybu položte do pekáčku.
  • Na rybu položte plátky citrónu, plátky másla, posypte nasekaným tymiánem a nasekanou petrželkou.
  • Pečte přikryté v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 45 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Filé pstruha na másle

Filé pstruha na másle

16 hlasů
40min 530 kJ 220 Kč
Grilovaný losos

Grilovaný losos

18 hlasů
35min 613 kJ 180 Kč
Pečená ryba plněná sýrem

Pečená ryba plněná sýrem

7 hlasů
45min 514 kJ 120 Kč
Plněný kapr

Plněný kapr

10 hlasů
1h a 5min 677 kJ 120 Kč
Cejn s restovaným česnekem

Cejn s restovaným česnekem

10 hlasů
60min 924 kJ 115 Kč
Dušený mořský vlk

Dušený mořský vlk

12 hlasů
45min 374 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření