45min
20min příprava
25min vaření
514 kJ
energetická hodnota na 100g
120 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky1g sacharidy15g bílkoviny
Ryba plněná smetanovým sýrem s kapary.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
500-600 g
celého pstruha
- nebo jiné ryby
3 špetky
soli a pepře
1 lžíce
strouhané citrónové kůry
120 g
smetanového sýra
2 lžíce
jemně nasekaných kaparů
2 lžíce
citronové šťávy
Postup přípravy
Sýr, nasekané kapary, citrónovou kůru, sůl a pepř vymíchejte na krém.
Omytou, osušenou rybu osolte a naplňte připraveným sýrem.
Rybu zabalte do alobalu, nebo pečícího papíru a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 10 minut, pak rybu rozbalte a pečte dalších 10 - 15 minut.
Rybu pokapejte citrónovou šťávou a podávejte.