Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Filé pstruha na másle

lanvin
16hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

529 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Jemné a zdravé rybí maso s citróny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks Bio citrónů
  • 2 stroužky česneku
  • 100 ml bílého vína
  • 4 porce pstruha á 180-200 g
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 3 špetky soli a pepře
  • 8 větviček čerstvého tymiánu
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 200 °C. Jeden citron nakrájejte na tenké plátky druhý na klínky.
  • Osolené, opepřené porce ryby uložte do vymazané zapékací misky, na každou porci položte plátky citrónu, plátky česneku a 2 větvičky tymiánu.
  • Filé pokapejte máslem, kolem filé uložte klínky citrónu, podlijte vínem a pečte v troubě 25 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pečený pstruh s citronem

Pečený pstruh s citronem

9 hlasů
1h a 10min 355 kJ 140 Kč
Sardinky pečené s rajčaty

Sardinky pečené s rajčaty

10 hlasů
50min 656 kJ 145 Kč
Salát s tuňákem

Salát s tuňákem

9 hlasů
30min 550 kJ 125 Kč
Grilovaný steak z lososa

Grilovaný steak z lososa

13 hlasů
30min 847 kJ 160 Kč
Kapr s kaparovou omáčkou

Kapr s kaparovou omáčkou

11 hlasů
55min 955 kJ 110 Kč
Grilované makrely

Grilované makrely

11 hlasů
40min 1339 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření