Prostreno.cz

Filé pstruha na másle

Jemné a zdravé rybí maso s citróny.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 586 kJ / 140 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky9g

Ingredience na

  • 2 ks Bio citrónů
  • 2 stroužky česneku
  • 100 ml bílého vína
  • 4 porce pstruha á 180-200 g
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 3 špetky soli a pepře
  • 8 větviček čerstvého tymiánu
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Jeden citron nakrájejte na tenké plátky druhý na klínky.
  2. Osolené, opepřené porce ryby uložte do vymazané zapékací misky, na každou porci položte plátky citrónu, plátky česneku a 2 větvičky tymiánu.
  3. Filé pokapejte máslem, kolem filé uložte klínky citrónu, podlijte vínem a pečte v troubě 25 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filé pstruha na másle

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat