Prostreno.cz

Dvoubarevný zelný salát

Zelný salát s jablky a křenem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 30min

    30min příprava

    0min vaření

  • 485 kJ / 116 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky9g

Ingredience na

  • 100 ml majonézy
  • 1 lžíce mléka
  • 2 lžíce křenu - strouhaného
  • 1 lžíce petrželky - nasekané
  • 1 lžíce pažitky - nasekané
  • 300 g bílého zelí
  • 200 g červeného zelí
  • 1 šálek řeřichy - nasekané
  • 2 ks zelených jablek
  • 2 ks lahůdkové cibulky
  • 1 hrst vlašských ořechů - nasekaných

Postup přípravy

  1. Zelí nakrájejte na jemné nudličky.
  2. Ve velké míse smíchejte majonézu, mléko, křen, petržel a pažitku.
  3. Přidejte jemně nakrájené bílé zelí, červené zelí, listy řeřichy a hrubě nastrouhaná zelená jablka.
  4. Vše dobře promíchejte a podávejte posypané nakrájenou zelenou cibulkou a vlašskými ořechy.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dvoubarevný zelný salát

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat