Prostreno.cz

Salát z červené řepy

Jednoduchý salát z řepy a hlávkového salátu.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 675 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy23g
tuky3g

Ingredience na

  • 300 g malé červené řepy
  • 2 lžíce bazalkového pesta
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 2 plátky ciabatty - opečené
  • 1 hrst salátových listů

Postup přípravy

  1. Řepu dejte do hrnce, zalijte vodou a uvařte do měkka.
  2. Nechte vychladnout, řepu oloupejte a nakrájejte na plátky, nebo podle vlastní chuti a vložte do mísy.
  3. Smíchejte pesto a olej, přidejte k řepě a promíchejte.
  4. Řepu podávejte na listech salátu s opečenými plátky ciabatty.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z červené řepy

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat