Prostreno.cz

Vepřové kotlety s medovou marinádou

Kotletky pečené s medovou marinádou a salátem z brambor chutnají skvěle.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 15min

    25min příprava

    50min vaření

  • 683 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy15g
tuky8g

Ingredience na

  • 150 ml tekuté medové marinády
  • 2 lžíce medové hořčice
  • 4 ks vepřových kotlet bez kosti - á 180g
  • 6 ks brambor
  • 2 lžíce majonézy
  • 1/2 šálku pažitky - nasekané
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Kotlety uložte do zapékací misky, jen lehce osolte a opepřete.
  3. Připravenou marinádu promíchejte s hořčici a kotlety potřete, přikryté pečte v troubě doměkka.
  4. Oloupané brambory nakrájejte a uvařte v osolené vodě do měkka, uvařené brambory sceďte a nechte jen trochu vychladnout.
  5. K bramborám vmíchejte majonézu a pažitku. Kotlety podávejte s bramborami.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,20g
  • Sacharidy:

    111,00g
    • Cukry:

      89,53g
  • Tuky:

    107,16g
  • Vláknina:

    7,00g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

(14 hlasů)
50min
846 kJ

Kotlety pečené v alobalu

(11 hlasů)
1h a 15min
527 kJ

Vepřová panenka s houbami

(16 hlasů)
60min
676 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s medovou marinádou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat