Prostreno.cz

Vepřové kostky na víně

Jednoduše, rychle připravené vepřové kostky na víně.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 591 kJ / 141 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na pánvi rozehřejte olej, na kterém orestujte nakrájenou cibuli a česnek. Přidejte maso nakrájené na kostky a restujte 5 minut.
  2. Zalijte vínem a poduste 10 minut. Přidejte nakrájenou, očištěnou červenou a zelenou papriku a nakrájené žampióny.
  3. Posypte koriandrem, solí a pepřem. Poduste ještě 10-15 minut. Až je maso měkké.
  4. Podávejte s rýží, posypané zelenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky na víně

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat