Prostreno.cz

Kotletky s kysaným zelím

Vepřové kotletky dušené s kysaným zelím, vše z jedné pánve.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 662 kJ / 158 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 lžíce oleje
  • 4 ks vepřových kotlet bez kosti - á 150 g
  • 1 ks cibule
  • 450 g kysaného zelí
  • 1 ks jablka
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji ve velké pánvi opečte vepřové kotlety, přibližně 4 - 5 minut z každé strany.
  2. Opečené kotlety vyndejte na talíř, jen slabě osolte a dejte stranou.
  3. Na stejné pánvi nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte zelí, jablko nakrájené na kostky, vývar, cukr a mletý pepř. Přiveďte k varu a dobře promíchejte.
  4. Na zelí položte kotlety, přikryjte a duste, až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,60g
  • Sacharidy:

    194,50g
    • Cukry:

      120,20g
  • Tuky:

    124,45g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 158 kcal

19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová žebírka

(17 hlasů)
1h a 50min
927 kJ

Kotlety s cibulí

(19 hlasů)
50min
907 kJ

Vepřové kotlety s broskvemi

(13 hlasů)
1h a 20min
675 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kotletky s kysaným zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat