Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pražma se špenátem a rukolou

Mikeš
13hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

271 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky3g sacharidy4g bílkoviny

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu, pražma neboli dorada je oblíbená a velmi chutná ryba.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks filetů pražmy
  • 8 lžic olivového oleje
  • 2 ks jarní cibulky
  • 10 ks cherry rajčat
  • 2 hrsti baby špenátu
  • 2 hrsti rukoly
  • 1/2 svazku čerstvého kopru
  • 120 ml bílého vína
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Nakrájenou cibulku a cherry rajčata vložte na pánev se 3 lžícemi oleje a 2 minuty míchejte.
  • Přidejte špenát, rukolu, víno a duste 10 minut, nakonec vmíchejte kopr a podle chuti osolte.
  • Filety osolte, opepřete a nejdříve kůží nahoru opečte v pánvi s rozehřátým olejem, pak dejte rybu na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
  • Podávejte s podušenou zeleninou.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryba se sójovou omáčkou

Ryba se sójovou omáčkou

16 hlasů
40min 302 kJ 130 Kč
Treska na tymiánu

Treska na tymiánu

15 hlasů
55min 310 kJ 115 Kč
Pečená štika se zeleninou

Pečená štika se zeleninou

15 hlasů
1h a 25min 381 kJ 340 Kč
Treska pečená v troubě

Treska pečená v troubě

21 hlasů
55min 797 kJ 150 Kč
Losos na bramborách

Losos na bramborách

12 hlasů
1h a 5min 507 kJ 180 Kč
Losos s pomerančovou šťávou

Losos s pomerančovou šťávou

15 hlasů
45min 707 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření