Prostreno.cz

Jehněčí kotlety na česneku

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 35min

    1h a 15min příprava

    20min vaření

  • 916 kJ / 219 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky19g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Jehněčí kotlety osolte a opepřete, dejte do misky a posypte na plátky nakrájeným česnekem, přidejte snítky rozmarýnu, zalijte olejem, přikryjte a nechte hodinu marinovat.
  2. Troubu předehřejte na 250 °C.
  3. Kotlety dejte do vymazaného pekáčku, přibližně čtyři minuty zprudka zapečte, pak snižte teplotu na 180 °C, odkryjte a pečte ještě přibližně 15 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety na česneku

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat