Prostreno.cz

Jehněčí kotlety na česneku

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 35min

    1h a 15min příprava

    20min vaření

  • 1369 kJ / 327 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny22g
sacharidy5g
tuky24g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Jehněčí kotlety osolte a opepřete, dejte do misky a posypte na plátky nakrájeným česnekem, přidejte snítky rozmarýnu, zalijte olejem, přikryjte a nechte hodinu marinovat.
  2. Troubu předehřejte na 250 °C.
  3. Kotlety dejte do vymazaného pekáčku, přibližně čtyři minuty zprudka zapečte, pak snižte teplotu na 180 °C, odkryjte a pečte ještě přibližně 15 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,00g
  • Sacharidy:

    97,10g
    • Cukry:

      1,00g
  • Tuky:

    134,38g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 327 kcal

40

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaný jehněčí kebab

(20 hlasů)
50min
484 kJ

Plněné jehněčí plátky

(24 hlasů)
40min
685 kJ

Kořeněné jehněčí kotletky

(10 hlasů)
35min
1128 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety na česneku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat