Prostreno.cz

Grilovaný jehněčí kebab

Jednoduchá úprava, díky které přijdete jehněčímu na chuť.

24.09.2014 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

466 kJ / 111 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 16 kostek, dochuťte solí a pepřem.
  2. Olej promíchejte s prolisovaným česnekem.
  3. Maso navlečte střídavě s cibulí, paprikou a žampióny na jehly, nebo špejle, potřete olivovým olejem a grilujte na středně předehřátém grilu 8 - 10 minut na každé straně.

TIP:

Při použití bambusových špejlí, namočte špejle na 30 minut do vody.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    198,96 g
  • Sacharidy:

    73,92 g
    • Cukry:

      27,06 g
  • Tuky:

    192,58 g
  • Vláknina:

    21,12 g

Aktivita pro spálení:

688 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

205

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety s rybízovo-hořčičnou omáčkou

(11 hlasů)
40min
1124 kJ

Grilované jehněčí

(7 hlasů)
45min
900 kJ

Jehněčí ražničí

(10 hlasů)
1h a 15min
658 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Jehněčí kýta bez kosti

250 kcal / 100g
B25 g
S0 g
T10 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaný jehněčí kebab

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba