Prostreno.cz

Treska se sušenkovou krustou

Netradiční příprava tresky, kdo má rád ryby, pochutná si.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 1372 kJ / 327 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy38g
tuky14g

Ingredience na

  • 4 porce tresky
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 lžíce majonézy
  • 4 lžíce strouhaného parmezánu
  • 2 - 3 stroužku česneku
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 6 ks slaných máslových sušenek - nahrubo drcených
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. Rybu uložte do zapékací misky vymazané máslem, jemně osolte a opepřete.
  3. V misce smíchejte majonézu, strouhaný parmazán, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Dobře promíchejte a směsí potřete ryby.
  4. V jiné misce smíchejte 2 lžíce másla a rozdrcené sušenky, sušenkami ryby posypte.
  5. Pečte přibližně 20 - 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    68,40g
  • Sacharidy:

    102,40g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    197,50g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 327 kcal

40

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska se sušenkovou krustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat