Prostreno.cz

Šťáva z černého bezu

Aromatická šťáva, která je velmi zdravá a skvělá když jste nachlazení.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 4h a 35min

    4h a 0min příprava

    35min vaření

  • 562 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy31g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Opláchnuté bezinky bez stonků a nakrájená jablka dejte do hrnce a zalijte vodou, tak do poloviny bobulí.
  2. Duste 15 - 20 minut.
  3. Šťávu přelijte přes plátýnko a nechte několik hodin odkapat, pak bobule ještě vymačkejte.
  4. Šťávu dolijte malým množstvím vody, přidejte citrónovou šťávu a cukr.
  5. Vařte, až se cukr rozpustí.
  6. Šťávu nalijte do sterilovaných, horkých láhví a uzavřete víčky.
  7. Uchovejte na temném a chladném místě.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,40g
  • Sacharidy:

    139,00g
    • Cukry:

      111,00g
  • Tuky:

    1,85g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Pomerančové smoothie

(17 hlasů)
15min
341 kJ

Nápoj z mražených jahod

(20 hlasů)
15min
47 kJ

Jahodový nápoj s bazalkou

(23 hlasů)
15min
176 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Šťáva z černého bezu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat