Prostreno.cz

Šťáva z černého bezu

Aromatická šťáva, která je velmi zdravá a skvělá když jste nachlazení.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 4h a 35min

    4h a 0min příprava

    35min vaření

  • 584 kJ / 139 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy32g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Opláchnuté bezinky bez stonků a nakrájená jablka dejte do hrnce a zalijte vodou, tak do poloviny bobulí.
  2. Duste 15 - 20 minut.
  3. Šťávu přelijte přes plátýnko a nechte několik hodin odkapat, pak bobule ještě vymačkejte.
  4. Šťávu dolijte malým množstvím vody, přidejte citrónovou šťávu a cukr.
  5. Vařte, až se cukr rozpustí.
  6. Šťávu nalijte do sterilovaných, horkých láhví a uzavřete víčky.
  7. Uchovejte na temném a chladném místě.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Šťáva z černého bezu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat