Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dezert mango

lanvin
13hlasů
Hodnotit

15min

15min příprava

0min vaření

854 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky38g sacharidy3g bílkoviny

Zralé mango je po zmáčknutí měkké, může z něj vytékat šťáva. Pokud koupíte ještě nezralý plod, vyplatí se jej nechat doma dozrát. Připravte si výborný dezert, který můžete nabídnout i hostům.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks zralého manga
  • 12 lžic kukuřičných medových lupínků
  • 6 lžic pomazánkového másla - s vanilkovou příchutí
  • 6 lžic medu
  • 6 lžic granulovaného kakaa

Postup přípravy

  • Do každé sklenice dejte 2 lžíce lupínků, vrchovatou lžíci pomazánkového másla. Na to oloupané, na kostky nakrájené mango. Posypte kakaem a polijte lžičkou medu.
TIP:

Mango barvou i chutí připomíná broskev, oproti ní je však ostře aromatická. Plod obsahuje především vitaminy skupiny A a C, B6 a B3 niacin, z minerálů hořčík, draslík a vápník.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

5 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

3 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Mango-malinový koktejl

Mango-malinový koktejl

10 hlasů
15min 302 kJ 125 Kč
Mango nápoj

Mango nápoj

10 hlasů
15min 182 kJ 39 Kč
Mango dezert

Mango dezert

11 hlasů
15min 474 kJ 58 Kč
Mango salát s okurkou

Mango salát s okurkou

14 hlasů
15min 288 kJ 45 Kč
Grilované mango

Grilované mango

12 hlasů
25min 624 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření