Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rizoto se sušenými houbami

lanvin
22hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

790 kJ

energetická hodnota na 100g

77 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky33g sacharidy4g bílkoviny

Rizoto, které můžete podávat samostatně i jako přílohu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 50 g sušených hub
  • 1 ks cibule
  • 2 hrnky uvařené rýže arborio
  • 130 ml bílého vína
  • 1 špetka soli
  • 3 svazky zelené naťové cibulky
  • 3 lžíce oleje
  • 500 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  • Houby namočte do vývaru na 15 minut a pak 10 minut vařte. Na pánev dejte olej a nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  • Přidejte uvařenou rýži, uvařené, scezené houby a zalijte vínem. Promíchejte a poduste 5 minut. Pokud je třeba, přidejte trochu vývaru z hub. Podle chuti osolte. Podávejte posypané nasekanou naťovou cibulkou.
Plněný pita chléb

Plněný pita chléb

1 hlas
50min 889kJ 90 Kč
Salát z nových brambor

Salát z nových brambor

2 hlasy
45min 250kJ 85 Kč

Podobné recepty

Paella

Paella

22 hlasů
4h a 10min 490 kJ 220 Kč
Studené letní rizoto podle Itala

Studené letní rizoto podle Itala

22 hlasů
30min 1136 kJ 107 Kč
Rizoto s mušlemi a mořskými plody

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

26 hlasů
40min 539 kJ 380 Kč
Rizoto s pórkem a slaninou

Rizoto s pórkem a slaninou

21 hlasů
50min 570 kJ 164 Kč
Paella s kuřecím masem

Paella s kuřecím masem

23 hlasů
60min 501 kJ 220 Kč
Risotto s vínem a parmezánem

Risotto s vínem a parmezánem

19 hlasů
25min 930 kJ 97 Kč

Články nejen o vaření