Prostreno.cz

Telecí játra s cibulkou

Rychlá a jednoduchá příprava telecích jater.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 860 kJ / 205 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy11g
tuky11g

Ingredience na

  • 500 g telecích jater
  • 200 g anglické slaniny
  • 2 lžíce másla
  • 2 ks cibule
  • 1 lžíce oleje
  • 3 špetky soli a pepře - podle chuti
  • Na obalení
  • 1 hrst hladké mouky

Postup přípravy

  1. Plátky telecích jater obalte v mouce.
  2. V pánvi na oleji lehce orestujte slaninu, přidejte telecí játra a smažte přibližně 3 - 6 minut z každé strany (podle velikosti porcí).
  3. V jiné pánvi orestujte na másle cibuli nakrájenou na plátky.
  4. Játra osolte, opepřete a podávejte s cibulkou, nejlépe s bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    71,70g
  • Sacharidy:

    90,90g
    • Cukry:

      7,94g
  • Tuky:

    221,05g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 205 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí roláda s náplní

(10 hlasů)
50min
761 kJ

Telecí roláda s náplní

(11 hlasů)
50min
765 kJ

Telecí řízky s omáčkou a polentou

(12 hlasů)
45min
801 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s cibulkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat