Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska marinovaná s petrželkou

lentilka
20hlasů
Hodnotit

1h a 55min

1h a 20min příprava

35min vaření

656 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky3g sacharidy9g bílkoviny

Jednoduchá a chutná příprava tresky s petrželkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce tresky
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 lžíce limetkové šťávy
  • 1 šálek petrželky - nasekané
  • 6 lžic olivového oleje
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte a opepřete.
  • Rybu vložte do pánve s rozehřátým máslem a 2 lžícemi oleje a rybu z obou stran opečte, rybu nechte vychladnout.
  • V misce smíchejte 4 lžíce oleje, limetkovou šťávu a petrželku.
  • Opečenou rybu dejte do misky, rybu potřete připravenou petrželkou a dejte na hodinu do lednice.
  • Pak dejte rybu do zapékací misky, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 minut.
  • Podávejte se zeleninou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Roládky ze sumce

Roládky ze sumce

24 hlasů
1h a 10min 335 kJ 120 Kč
Rybí  kousky s hráškovým pyré

Rybí kousky s hráškovým pyré

18 hlasů
1h a 5min 839 kJ 165 Kč
Ryba pečená s thajskou omáčkou

Ryba pečená s thajskou omáčkou

26 hlasů
1h a 5min 259 kJ 120 Kč
Rybí filé s fazolkami a brokolicí

Rybí filé s fazolkami a brokolicí

14 hlasů
1h a 25min 223 kJ 85 Kč
Psruh pečený v soli

Psruh pečený v soli

18 hlasů
60min 110 kJ 120 Kč
Candát s pestem

Candát s pestem

15 hlasů
55min 495 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření