Prostreno.cz

Treska marinovaná s petrželkou

Jednoduchá a chutná příprava tresky s petrželkou.

Ohodnotit
(20 hlasů)
  • 1h a 55min

    1h a 20min příprava

    35min vaření

  • 703 kJ / 168 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na

  • 4 porce tresky
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 lžíce limetkové šťávy
  • 1 šálek petrželky - nasekané
  • 6 lžic olivového oleje
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte a opepřete.
  2. Rybu vložte do pánve s rozehřátým máslem a 2 lžícemi oleje a rybu z obou stran opečte, rybu nechte vychladnout.
  3. V misce smíchejte 4 lžíce oleje, limetkovou šťávu a petrželku.
  4. Opečenou rybu dejte do misky, rybu potřete připravenou petrželkou a dejte na hodinu do lednice.
  5. Pak dejte rybu do zapékací misky, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 minut.
  6. Podávejte se zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,50g
  • Sacharidy:

    19,00g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    182,60g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 168 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Roládky ze sumce

(24 hlasů)
1h a 10min
343 kJ

Rybí kousky s hráškovým pyré

(18 hlasů)
1h a 5min
766 kJ

Ryba pečená s thajskou omáčkou

(26 hlasů)
1h a 5min
270 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska marinovaná s petrželkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat