Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Roládky ze sumce

Mikeš
24hlasů
Hodnotit

1h a 10min

50min příprava

20min vaření

334 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky3g sacharidy8g bílkoviny

Grilované filé sumce v pečené paprice.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g filé ze sumce
  • 4 ks velké červené papriky
  • Na marinádu
  • 80 ml sójové omáčky
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce uzené papriky
  • 1 stroužek česneku - prolisovaného
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 lžičky soli

Postup přípravy

  • Papriky v polovině podélně rozřízněte a odstraňte semena a žebra.
  • Papriky uložte na gril řeznou stranou dolů a grilujte 6 - 10 minut. Ke konci grilování papriky otočte.
  • Pak vložte papriky do papírového sáčku, sáček uzavřete a nechte papriky vychladnout.
  • Papriky oloupejte a nakrájejte na proužky široké přibližně 2,5 - 3 cm.
  • Rybí filé nakrájejte na stejně velké proužky.
  • Ingredience na marinádu prošlehejte v misce.
  • Do marinády vložte proužky ryby a marinujte je 15 minut.
  • Každý plátek ryby obalte plátkem papriky a navlečte je přibližně po pěti na bambusové špejle.
  • Na středně předehřátém grilu grilujte 3 - 4 minuty na každé straně. Hned podávejte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

5 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

2 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Mořský vlk se zeleninou

Mořský vlk se zeleninou

14 hlasů
1h a 20min 599 kJ 112 Kč
Rybí kari s houbami

Rybí kari s houbami

28 hlasů
45min 578 kJ 120 Kč
Pečené makrely

Pečené makrely

11 hlasů
60min 1230 kJ 120 Kč
Ryba s chřestem a ostružinami

Ryba s chřestem a ostružinami

12 hlasů
40min 527 kJ 120 Kč
Treska na másle s tymiánem

Treska na másle s tymiánem

13 hlasů
50min 685 kJ 115 Kč
Candát s marinovanou okurkou

Candát s marinovanou okurkou

23 hlasů
1h a 10min 499 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření