Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pestrý zeleninový salát

lanvin
27hlasů
Hodnotit

30min

30min příprava

0min vaření

562 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky16g sacharidy6g bílkoviny

Podzimní zeleninový salát.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g zelených fazolových lusků - konzervovaných
  • 300 g bílých fazolí - konzervovaných
  • 300 g červených fazolí - konzervovaných
  • 200 g cizrny, nebo kukuřice - konzervované
  • 150 g sterilované barevné papriky
  • 1-2 stonku řapíkatého celeru
  • 1 ks bílé cibule
  • Na zálivku
  • 3 lžíce vinného octa
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 60 ml extra panenského oleje
  • 1 lžička pískového cukru
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Fazole a cizrnu sceďte, opláchněte, nechte dobře okapat a dejte je do velké mísy.
  • Přidejte na kroužky nakrájenou cibuli, okapané, nakrájené papriky a nakrájený řapíkatý celer.
  • Ingredience na zálivku důkladně promíchejte, podle chuti osolte, opepřete a salát zalijte.
  • Promíchejte a nechte alespoň půl hodiny v chladu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

1 hlas
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

1 hlas
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Bramborový salát s olivami

Bramborový salát s olivami

17 hlasů
45min 483 kJ 85 Kč
Zelný salát

Zelný salát

22 hlasů
30min 477 kJ 55 Kč
Okurkový salát s červenou cibulí

Okurkový salát s červenou cibulí

27 hlasů
20min 298 kJ 65 Kč
Hruškový salát s kozím sýrem

Hruškový salát s kozím sýrem

21 hlasů
35min 377 kJ 85 Kč
Bramborový salát s uzeným lososem

Bramborový salát s uzeným lososem

16 hlasů
45min 544 kJ 95 Kč
Salát z medového melounu

Salát z medového melounu

21 hlasů
35min 489 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření