Prostreno.cz

Telecí na Madeiře

Telecí kýta, které dodá víno a bylinky skvělou chuť.

05.11.2014 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

576 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Telecí kýtu nakrájejte na větší kostky a orestujte na másle.
  2. Maso zalijte vínem, přidejte kerblík a estragon-svázané vcelku a vařte, až je maso měkké. Pokud je během vaření potřeba, podlijte maso vývarem.
  3. 15 minut před koncem vaření přidejte k masu houby nakrájejte na silnější plátky a škrob rozmíchaný v malém množství vody, vyndejte bylinky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    217,87 g
  • Sacharidy:

    69,74 g
    • Cukry:

      3,04 g
  • Tuky:

    48,28 g
  • Vláknina:

    11,40 g

Aktivita pro spálení:

639 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

190

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná telecí kýta

(11 hlasů)
1h a 35min
739 kJ

Telecí medailonky

(11 hlasů)
1h a 15min
488 kJ

Telecí kotleta s hruškou

(9 hlasů)
40min
579 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kerblík

237 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T0,44 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

Kukuřičný škrob

381 kcal / 100g
B0 g
S91 g
T0 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí na Madeiře

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba