Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečená ryba s bylinkami

Mikeš
20hlasů
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

829 kJ

energetická hodnota na 100g

400 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:17g tuky3g sacharidy5g bílkoviny

Ryba by určitě neměla chybět na našem stole.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks vykuchané kambaly nebo jiné ryby - přibližně 800g-1kg
  • 1 ks citronu
  • 80 ml bílého vína
  • 0,5 svazku čerstvých bylinek - oregano, tymián, kopr aj.
  • 100 g másla
  • 4 špetky hrubé soli

Postup přípravy

  • Kůži ryby po celé délce páteře několikrát nařízněte a posypte solí.
  • Rybu položte na 2 - 3 vrstvy alobalu, na rybu položte bylinky, plátky citrónu a plátky másla.
  • Rybu pokapejte vínem a dobře zabalte.
  • Pečte v troubě (nebo na grilu) předehřáté na 180 °C přibližně 30 - 45 minut v závislosti na velikosti ryby.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Losos na pórku

Losos na pórku

20 hlasů
35min 438 kJ 90 Kč
Losos se sirupem z agáve

Losos se sirupem z agáve

28 hlasů
45min 700 kJ 220 Kč
Kapr na zelenině

Kapr na zelenině

23 hlasů
1h a 5min 323 kJ 95 Kč
Sumec s dušeným pórkem

Sumec s dušeným pórkem

17 hlasů
50min 402 kJ 190 Kč
Candát pečený s citronem

Candát pečený s citronem

18 hlasů
50min 431 kJ 260 Kč
Grilovaný marinovaný losos

Grilovaný marinovaný losos

12 hlasů
50min 904 kJ 500 Kč

Články nejen o vaření