Prostreno.cz

Losos se sirupem z agáve

Velmi netradiční kombinace,která vás svou vynikající chutí překvapí.

Ohodnotit
(28 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 699 kJ / 167 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 porce lososa á 180g-200g
  • 4 špetky mořské soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 1 ks velké červené cibule
  • 2 ks jarní cibulky
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 60 ml sirupu z agáve
  • 4 lžíce grepové šťávy
  • 1 špetka mleté skořice

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Připravte si 8 čtverců alobalu.
  3. Vždy jednu porci ryby položte na 2 kusy alobalu.
  4. Každou porci osolte a opepřete.
  5. V misce promíchejte nakrájenou červenou cibuli, nakrájenou jarní cibulku a nasekané stroužky česneku.
  6. Přidejte olivový olej, sirup z agáve, šťávu z grepu, špetku skořice a promíchejte.
  7. Připravenou směs rozdělte na lososa a rybu zabalte.
  8. Pečte v předehřáté troubě 20 - 25 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Losos se sirupem z agáve

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat