Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Losos se sirupem z agáve

lanvin
28hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

699 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky7g sacharidy8g bílkoviny

Velmi netradiční kombinace,která vás svou vynikající chutí překvapí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce lososa á 180g-200g
  • 4 špetky mořské soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 1 ks velké červené cibule
  • 2 ks jarní cibulky
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 60 ml sirupu z agáve
  • 4 lžíce grepové šťávy
  • 1 špetka mleté skořice

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Připravte si 8 čtverců alobalu.
  • Vždy jednu porci ryby položte na 2 kusy alobalu.
  • Každou porci osolte a opepřete.
  • V misce promíchejte nakrájenou červenou cibuli, nakrájenou jarní cibulku a nasekané stroužky česneku.
  • Přidejte olivový olej, sirup z agáve, šťávu z grepu, špetku skořice a promíchejte.
  • Připravenou směs rozdělte na lososa a rybu zabalte.
  • Pečte v předehřáté troubě 20 - 25 minut.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Treska se zeleným chřestem

Treska se zeleným chřestem

17 hlasů
45min 264 kJ 220 Kč
Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

21 hlasů
40min 820 kJ 260 Kč
Ryba pošírovaná v bílém víně

Ryba pošírovaná v bílém víně

15 hlasů
40min 257 kJ 260 Kč
Makrela na citronech

Makrela na citronech

16 hlasů
55min 560 kJ 195 Kč
Kapr na medu

Kapr na medu

18 hlasů
45min 1137 kJ 90 Kč
Štika s kopřivami

Štika s kopřivami

16 hlasů
50min 488 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření