Prostreno.cz

Vepřová panenka v anglické slanině

Šťavnaté maso s červenou cibulí.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 745 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • 700 g vepřové panenky
  • 1 a 0,5 lžíce hořčice
  • 4 plátky anglické slaniny - silné plátky
  • 4 špetky pepře
  • 4 ks červené cibule
  • 80 ml vepřového vývaru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 4 kousky a lehce dlaní naklepejte.
  2. Maso potřete hořčicí, opepřete a zabalte do plátků slaniny.
  3. Maso dejte do pekáčku, přidejte na čtvrtky nakrájenou cibuli, podlijte vývarem, přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 190 °C na přibližně 25 - 30 minut, nebo až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,73g
  • Sacharidy:

    31,21g
    • Cukry:

      8,96g
  • Tuky:

    57,45g
  • Vláknina:

    1,90g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v anglické slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat