Prostreno.cz

Vepřová panenka v anglické slanině

Šťavnaté maso s červenou cibulí.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 638 kJ / 152 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy4g
tuky9g

Ingredience na

  • 700 g vepřové panenky
  • 1 a 0,5 lžíce hořčice
  • 4 plátky anglické slaniny - silné plátky
  • 4 špetky pepře
  • 4 ks červené cibule
  • 80 ml vepřového vývaru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 4 kousky a lehce dlaní naklepejte.
  2. Maso potřete hořčicí, opepřete a zabalte do plátků slaniny.
  3. Maso dejte do pekáčku, přidejte na čtvrtky nakrájenou cibuli, podlijte vývarem, přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 190 °C na přibližně 25 - 30 minut, nebo až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,40g
  • Sacharidy:

    23,60g
    • Cukry:

      10,14g
  • Tuky:

    46,35g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 152 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Marinované vepřové kotlety

(21 hlasů)
2h a 55min
617 kJ

Vepřové karbanátky

(25 hlasů)
50min
1315 kJ

Karbanátky se žampiony

(24 hlasů)
1h a 45min
901 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v anglické slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat